top of page

Ekornannekset

Huskonserter i Ekornannekset er en fri og uformell kunstarena i boligen til fløytist Frida Andreassen Lereng og klarinettist Aksel Hovdar på Blommenholm. Vi åpner dørene fortrinnsvis en gang i måneden for et vidåpent spektrum av sjangere og kunstformer, hvor vi ønsker å gi alle som vil en scene! Areal er den eneste begrensningen.

Ekornannekset ligger på Blommenholm, bare 15 minutter med tog fra Oslo Sentrum, og er en liten enebolig på 60m2. Det pleide å være et vognhus, og eiendommens hovedhus - Ekornhuset - er en av mange verneverdige boliger i nabolaget.

I disse rolige omgivelsene kan du tre inn i vår ringe bolig, nyte en kopp med varm eller kald drikke og ta del i den opplevelsen det er å få oppleve kunst så tett på. Det er rom for diskusjoner og gode samtaler i etterkant, og vi tar hjertelig i mot alle som både vil opptre, og høre på.

Huskonserter i Ekornannenkset har egen facebookside, hvor vi jevnlig oppdaterer om kommende arrangementer. følg denne facebooksiden for hurtig tilgang på informasjon. Alternativt kan du også melde deg på nyhetsbrevet mitt ved å skrive inn epostadressen din i feltet nederst på denne nettsiden. Gjør gjerne dette uansett, da vil du være en av de første til å få informasjon om alle sprell og påfunn jeg foretar meg.

bottom of page