tir. 24. sep. | Ekornhusets anneks

Huskonsert #1 i Ekornannekset

Vi har flyttet fra studentbolig på Kringsjå til et koselig lite anneks på Blommenholm, og vi feirer med å sette i gang med det vi håper vil bli til en konsertserie i vår ringe bolig.
Registration is Closed
Huskonsert #1 i Ekornannekset

Tid og sted

24. sep. 2019, 19:00 – 20:00
Ekornhusets anneks, Gamle Drammensvei 159, 1365 Blommenholm, Norway

Program

Du er herved invitert til den første av det vi håper blir mange huskonserter i vår stue. Programmet annonseres her på siden en uke før konserten finner sted. Trykk på "interessert" for å få med deg oppdateringer om arrangementet, og trykk "skal" med en gang du skjønner at dette kan du faktisk ikke være foruten, så planlegger vi med ditt nærvær.

Konsertene er gratis, og helt enkelt et tilbud til deg som ønsker å kommer deg litt vekk fra hverdagslivets kjas og mas. Tilbring en time sammen med godt selskap og opplev spennende musikk i en etter hvert ganske utradisjonell konsertarena. Vi velger å kjøre kollekt i stedet for inngangspenger. På den måten kan de som føler for å donere noen slanter gjøre det, og de som ikke har råd kan la være. I denne omgang vil donasjoner gå til stemming av vårt sjarmerende piano.

Vi stiller med god, gammeldags hygge og enkel bevertning. Vi håper mange har lyst til å dele kvelden med oss!

ØNSKER DU Å SPILLE? Er du musiker med noe på programmet som du ønsker å prøve ut i en uoffisiell setting? Vi har plass til flere på denne konserten. Send oss en mail på akselhovdar@gmail.com med litt info om deg og hva du ønsker å spille, så skal vi se om vi ikke kan finne plass til deg i vårt program. Det er ingen sjangerbegrensning og fritt frem for alle.  

Del på sosiale medier