søn. 07. feb. | Strømmekonsert fra Askøy

Uflukt - en kjent opplevelse i ny drakt // OSLO

Unnslipp pandemiens isolerende klør for en aften, og bli med oss på en Utflukt. For en kveld ønsker vi å hjelpe deg med å glemme omverdenen, og heller fokusere på det som alltid gjør godt: god mat, god stemning, gode folk, vakker musikk og nydelige ord.
Registreringen er lukket
Uflukt - en kjent opplevelse i ny drakt // OSLO

Tid og sted

07. feb., 17:00 – 20:00
Strømmekonsert fra Askøy

Program

https://www.fridalereng.com/event-info/uflukt-en-kjent-opplevelse-i-ny-drakt-askoySå ble det slik! Vi avlyser den fysiske konserten i Oslo, men med fantastisk hjelp fra lokale krefter på Askøy får vi til en Livestream uten like! Det betyr at du kan få være med å nyte god musikk streamet rett hjem i din egen stue. Altså kan du komme på Utflukt uansett hvor i landet du måtte befinne deg!

--------------------

På Utflukt med Lereng, Kvernbakken og Yun-Han Hung får du oppleve musikk av tre av de virkelige store komponistene når det gjelder musikk for fløyte og piano. Pierre Sancans piktoreske sonatine, André Jolivets eksplosive Chant de Linos og Sergeij Prokievs romantiske og lekne fløytesonate. De som kommer på den fysiske konserten vil også få et treretters måltid servert. 

-------------------

Billetter til streamen koster 360,-

-------------------

Les mer om den fysiske konserten på Askøy her: https://www.fridalereng.com/event-info/uflukt-en-kjent-opplevelse-i-ny-drakt-askoy

Del på sosiale medier