Hytte til Hytte 2020 - 1.1: Turforberedelsene


Har du noensinne drømt om å bare få være alene? Klare deg selv? Vite at du får det til og at det går bra?


Det har i hvert fall jeg.


Jeg håper du kan finne glede i å lese disse betraktningene og kanskje kan de fungere som en slags inspirasjon til å prøve selv på ting du ikke har gjort før.


Jeg har alltid hatt en drøm om å kunne klare meg selv. Meg og villmarken. Vite at jeg helt fint kan pakke en sekk med det nødvendigste og så bare legge av gårde, og kunne stole på at jeg kan nok til å overleve over en lengre periode. Leve i ett med naturen. Alle klisjéene på en og samme gang.


Jada. Nå var dette en tur fra hytte til hytte, ikke en overlevelsesutfordring, men jeg måtte begynne et sted. Et trygt sted. Jeg har sagt det før, og sier det igjen. Jeg er nervøs, overtenkende, overanalyserende og problemsøkende som person. Dersom jeg ikke føler at jeg har hundre prosent kontroll før jeg starter på noe så er det sjeldent at jeg klarer å avslutte det. Jeg ser problemer før de kommer og vurderer løpende om d